O Budget-u

Budget združuje moč in zanesljivost ene izmed največjih svetovnih rent a car znamk z domačim znanjem, fleksibilnostjo in veliko vrednostjo za vaš denar.

Ustanovljen leta 1958, nosilec licence za Evropo, Bližnji vzhod in Afriko je Zodiac Europe Ltd (podružnica Avis Budget EMEA Ltd). Večina Budget-ovih lokacij je ali v neposredni lasti ali v lasti lokalnih samostojnih imetnikov franšize.

Naša globalna mreža vključuje več kot 3.400 lokacij v 128 državah, s širokim izborom osebnih, tovornih in kombiniranih vozil.

Budget® Rent A Car, podjetje za izposojo vozil (ustanovljeno leta 1958 v ZDA), je eno izmed treh največjih, svetovnih znamk za izposojo vozil.
Globalni sistem Budget® Rent A Car zaposluje približno 16.000 ljudi, upravlja z voznim parkom več kot 150.000 vozil, ki so na voljo v več kot 3.400 poslovalnicah v 128 državah po celem svetu.

Podjetje IGMA CAR d.o.o. je nosilec licence Budget® Rent A Car za področje Slovenije od leta 1996.

Ime in logo Budget® Rent A Car že skoraj 50 let zagotavlja najvišji standard usluge, prilagodljivost željam in potrebam strank ter široko izbiro vozil.

Naš vozni park stalno obnavljamo, tako da vam vedno lahko ponudimo najnovejše modele vozil po ugodnih cenah.

Že naziv našega podjetja je vedno predstavljal sinonim velike vrednosti za vaš denar. Ponujamo vam širok izbor polno "inclusive" cen, pred-plačilnih možnosti in načinov plačila, ki vam omogočajo nadzor nad vašimi stroški in prihranek denarja.

Vsa naša vozila so pred vsakim najemom tehnično & varnostno pregledana ter očiščena. In ker našo floto vozil stalno obnavljamo, boste imeli priložnost voziti najnovejše modele vozil, vedno za nizko ceno.

Karkoli potrebujete za najem - vam lahko ponudimo.